LG представляє нову лінійку смартфонів з підтримкою мереж 4G LTE LG Optimus F


Смартфони LG Optimus F розроблені з використанням передових технологій і підтримують стандарт LTE. На виставці MWC 2013 відбудеться світова прем'єра двох моделей нової лінійки - LG Optimus F5 і LG Optimus F7.

Смартфон LG Optimus F5 з підтримкою мереж 4G LTE оснащений 4,3-дюймовим дисплеєм, 2-ядерним процесором з тактовою частотою 1,2 ГГц і надмісткою акумуляторною батареєю 2,150 мАч, найпотужнішою в цьому класі. Другий смартфон лінійки, LG Optimus F7, оснащений IPS дисплеєм з роздільною здатністю True HD і діагоналлю 4,7 дюйма. Безперебійну роботу 2-ядерного процесора з тактовою частотою 1,5 ГГц забезпечує батарея із величною ємністю 2,540 мАч. Обидва смартфони базуються на останній версії операційної системи Android 4.1.2 (Jelly Bean) і оснащені оновленими функціями користувальницького інтерфейсу LG Optimus UI - QSlide і Live Zooming, - які раніше були доступні тільки в моделях преміум-класу.




Удосконалена функція QSlide дозволяє відкривати одразу два додатки в повноекранному режимі на одному дисплеї. Користувачі можуть змінювати розмір, положення і прозорість додатків за допомогою функції QSlide. У нових пристроях LG Optimus F5 і LG Optimus F7 також доступна функція Live Zooming, раніше представлена ​​тільки у флагмані цього року LG Optimus G. Крім того, смартфони нової лінійки LG Optimus F оснащені вже відомими і популярними функціями QuickMemo, QTranslator, Video Wiz, Safety Care і багатьма іншими.

LG Optimus F5 з'явиться в Європі у другому кварталі 2013 року. Смартфон LG Optimus F7 буде представлений на ключових ранках дещо пізніше. Точні дати виходу і вартість смартфонів лінійки LG Optimus серії F будуть оголошені пізніше.

Основні характеристики LG Optimus F5:

Операційна система: Android Jelly Bean 4.1.2
Процесор: Dual-Core з тактовою частотою 1,2 ГГц
Дисплей: 4,3-дюймовий IPS (256 ppi)
Розмір: 126,0 x 64,5 x 9,3 мм
Пам'ять: 8 ГБ / 1 ГБ RAM / microSD (до 32 ГБ)
Камера: основна - 5 Мп / фронтальна - 1,3 Мп
Акумулятор: 2150 мАг

Основні характеристики LG Optimus F7:

Операційна система: Android Jelly Bean 4.1.2
Процесор: Dual-Core з тактовою частотою 1,5 ГГц
Дисплей: 4,7-дюймовий True HD IPS (312 ppi)
Розмір: 131,7 x68, 2x9, 6 мм
Пам'ять: 8 ГБ/2ГБ RAM / microSD (до 32ГБ)
Камера: основна - 8,0 Мп / фронтальна - 1,3 Мп
Акумулятор: 2540 мАг
Статтю було перекладено і опубліковано за матеріалами сайту ITnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.