Перша українська електронна книга з дисплеєм високої роздільної здатності E-Ink Pearl HD і вбудованою підсвіткою

Це перша українська електронна книга з дисплеєм високої роздільної здатності E-Ink Pearl HD і вбудованою підсвіткою, яка рівномірно підсвічує весь екран і має кілька варіантів регулювання яскравості.

Електронна книга AirBook City Light HD створена на базі своєї попередниці AirBook Wi-Fi City. Завдяки новому екрану E-Ink Pearl HD, в новій моделі вдалося збільшити контрастність і роздільну здатність, яка виросла з 800х600 до 1024х758 пікселів. Це дозволяє збільшити чіткість тексту і контрастність зображень.

Головною особливістю AirBook City Light HD є вбудована підсвітка, яка направляє світло безпосередньо на екран і рівномірно освітлює всю його поверхню. Це забезпечує можливість читання в будь-яких ситуаціях: перед сном, в погано освітленому приміщенні або транспорті, на сонячному пляжі, зберігаючи при цьому максимальний комфорт і безпеку для очей.


Завдяки вбудованому аудіоплеєру електронна книга AirBook City Light HD дозволяє відтворювати аудіокниги і прослуховувати музику у форматі MP3, WAV, WMA, а для перегляду фотографій та ілюстрацій є підтримка графічних форматів: JPG, GIF, PNG, BMP.

AirBook City Light HD має 4 Гб вбудованої пам'яті і можливість розширення за допомогою карт пам'яті microSD до 16 Гб. Цього достатньо, щоб створити свою кишенькову портативну бібліотеку і щодня виходити в інтернет через Wi-Fi, поповнюючи її новими творами.

Інтерфейс AirBook City Light HD доповнено новими корисними функціями, такими як багаторівневе налаштування яскравості підсвічування, самостійна установка шрифтів і словників, режими оновлення екрану і багато іншого.




Технічні характеристики AirBook City Light HD:


* Тип екрану: E-ink Pearl
* Діагональ екрану: 6 "
* Кольоровість екрану: 16 градацій сірого
* Роздільна здатність екрану: 1024x758
* Оперативна пам'ять: 128 Мб
* Вбудована пам'ять: 4096 Мб
* Вбудований динамік
* Слоти розширення: microSD до 16 Гб
* Тип батареї: Li-Polymer
* Ємність батареї: 1500 mAh
* Комунікації: miniUSB 2.0, Wi-Fi
* Вбудований модуль WI-FI
* Формати тексту: TXT, PDF, EPUB, FB2, MOBI, PDB, CHM, HTML, TP, DJVU, Adobe DRM, DOC, DOCX, DJV, ZIP, RAR, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, OEB, TRC , PRC.
* Формати зображення: JPG, GIF, PNG, BMP
* Формати аудіо: MP3, WAV, WMA
* Аудіовихід: 3,5 mm
* Вбудовані програми: Перетворення тексту в голос, Словник, Браузер, Аудіопрогравач, Нотатки.
* Комплектація: Пристрій AirBook CITY Light HD, USB кабель, чохол, інструкція, гарантійний талон, упаковка.
* Розмір пристрою: 168 х 116 х 8 мм
* Вага пристрою: 180 грам
* Матеріал корпусу: пластик

Пристрій AirBook City Light HD вже у продажу за рекомендованою ціною 1300 гривень.

За матеріалами сайту itnews.com.ua



Коментарі

  1. Шкода, що для реклами української книги використовують російський текст на скріншоті. Як серпом по патріотизму...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Враховуючи те, що збірка китайська, то добре, шо там ще ієрогліфів немає...А в покетбуків таке саме - на коробці з книжкою всі написи російською. і коли на сайт заходиш - вибиває російську версію, а українську треба вручну вмикати.

      Видалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.