Як запустити фронтальну камеру на Google Nexus 7

   В планшеті Google Nexus 7 є фронтальна камера на 1,2 мегапікселі. Звичайно, якісних знімків з такою матрицею не зробиш, але деколи треба щось сфотографувати або ж зняти на відео, а під рукою тільки планшет. По замовчуванню фронтальну камеру можна використовувати тільки в програмах для відеозв’язку по типу скайпу. Але є софт, що дозволяє робити знімки і навіть записувати відео цією камерою. Отже, до вашої уваги підбірка безкоштовних програм для фотографування Google Nexus 7-мим.

  1.   Nexus 7 Camera Starter. Програма від розробника GABENATIVE. Крім основної опції вибору режиму "фото/відео" має в меню пункт "Поділитися з друзями", який дозволяє розмістити щойно зроблене фото в соцмережах. Посилання в Google Play : Nexus 7 Camera Starter. Скріншоти програми (натисніть, щоб збільшити): 


   2.   Nexus Camera Unlocker - розблоковує прихований в прошивці додаток запуску камери.
Скріншоти програми (натисніть, щоб збільшити):

Завантажити з  Google Play: Nexus 7 Camera Unlocker
    3.   Camera Nexus 7 (official). Судячи з назви, офіційний додаток для запуску камери в Nexus 7 (Гм, чому ж тоді не можна було його додати в прошивку?...:-)). Офіційний він, чи ні, але дозволяє запускати фронтальну камеру на всіх Android пристроях, починаючи з 2.3.3 версії і вище. Попередня ж програма працює тільки з Android 4.1. Скріншоти програми (натисніть, щоб збільшити):


  Завантажити в Google Play: Camera Nexus 7 (official)

Вдалих Вам знімків та відеороликів!


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.