Багатовіконний інтерфейс для Android



В операційній системі Android прекрасно реалізована багатозадачність: більшість пристроїв мають великий запас оперативки, двох-, а то й чотирьохядерні процесори, непоганий диспетчер завдань, для якого навіть виділена спеціальна сенсорна кнопка знизу екрану. Але все ж Андроїд має один мінус – на робочому столі може знаходитись одночасно лише одне вікно програми. Деякі флагманські телефони від топових розробників в своєму інтерфейсі підтримують функцію багатовіконності. Але ж не у всіх є гроші на такі ґаджети. Тож варто встоновити чудову програму Multiscreen Multitasking!




На жаль, Multiscreen Multitasking не забезпечить справжньої багатовіконності, оскільки вона не передбачена на програмному рівні в ОС Android. Зате дана програма є збірником 9 різних корисних утиліт, таких як браузер, відеоплеєр, музичний програвач, програма для прегляду PDF та декілька інших додатків. При запущенні програми можна вільно налаштувати розмір вікна та переміщати його по екрану. Програма працює з усіма вепсіями Андроїд і особливих системних вимог не потребує. Та все ж краще нею користуватись на планшеті, бо на маленькому екрані смартфона цією програмою буде трохи незручно користуватися. Додаток Multiscreen Multitasking має невеликий мінус - він платний (сторінка в Play Market)  і коштує 15 гривень. Якщо Ви не готові платити розробнику за таку чудову утиліту, на тематичних форумах цю програму можна скачати безплатно. Звісно ж, тільки задля ознайомлення:-)

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.