Nokia може почати випуск смартфонів під Android OS

Після того, як були провалені переговори з продажу компанії Nokia американській компанії Microsoft, фінському виробникові тепер необхідно розглянути інші шляхи розвитку.
Одним з таких рішень може стати поява випуску смартфонів під управлінням Android. Звичайно, беручи до уваги угоду з Microsoft, поки налагодити випуск пристроїв на базі цієї ОС не є можливим на даний момент. Угода діє до 2016 року, і якщо вона буде порушена з боку Nokia, компанія Microsoft, швидше за все, отримає вельми кругленьку суму виплат.

До речі, що цікаво - ідея випускати смартфони тільки з WP належить не компанії Microsoft, а компанії Nokia. Очевидно, що в Nokia були впевнені у перспективності нової платформи, а тому і не боялися за майбутнє свого бізнесу. Але продажі телефонів та прибутки компанії Nokia свідчать про протилежне.

За матеріалами сайту itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.