Абоненти МТС отримали безкоштовний трафік в навігаційних сервісах Яндекса

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про те, що при використанні додатків Яндекс.Карти і Яндекс.Навігатор, абонентам МТС Передоплата надаватиметься безкоштовний інтернет-трафік.

У рамках угоди з Яндексом, абонентам МТС Передоплата надається безкоштовний інтернет-трафік в мобільних додатках Яндекс.Карти і Яндекс.Навігатор. Тепер абоненти МТС можуть вільно орієнтуватися на вулицях міста і прокладати оптимальні маршрути пересування, не турбуючись про витрати на мобільний інтернет.






Додаток Яндекс.Карти дозволяє знаходити адреси, організації, цікаві місця, прокладати оптимальні маршрути і дізнаватися про пробки на дорозі, ДТП. Яндекс.Карти доступні для телефонів і планшетів на мобільних платформах iOS, Android, Windows Phone, Java і Symbian.


Додаток Яндекс.Навігатор дозволяє без проблем подорожувати по містах країни на автомобілі, дізнаватися про пробки та ДТП. Сервіс показує, як зручніше проїхати по маршруту, враховуючи ситуацію на дорогах і необхідні зупинки (заправки, магазини та ін.) Навігатор запам'ятовує маршрути і попереджає водія про маневри голосом, а також сам розуміє голосові команди. Яндекс.Навігатор доступний для платформ iOS і Android.

Яндекс.Карти і Яндекс.Навігатор доступні російською та українською мовами і мають докладні схеми 127 міст України. Щоб скористатися сервісами, необхідно встановити ці програми на свій мобільний пристрій, скориставшись наступними посиланнями:

Яндекс.Карти:

 IOS:  https://itunes.apple.com/ru/app/andeks.karty/id313877526?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexmaps

Яндекс.Навігатор:

 IOS: https://itunes.apple.com/ru/app/andeks.navigator/id474500851?mt=8
 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi

Додатки для інших операційних систем можна знайти на сайті мобільних додатків Яндекса http://mobile.yandex.ua. При завантаженні програм з інтернет-магазинів абонент оплачує інтернет-трафік відповідно до умов свого поточного тарифного плану. Користувачам, у яких вже встановлено програму, достатньо їх запустити на своїх пристроях.

Інтернет-трафік в даних додатках надається безкоштовно для абонентів МТС Передплата по всій Україні з 5 липня по 30 вересня 2013 Плата може стягуватися тільки за звернення телефону до серверів DNS і A-GPS1. Тарифікація DNS і A-GPS запитів проводиться згідно тарифного плану абонента, що означає, що послуга не є абсолютно бесплатна.


За матеріалами сайту  http://itnews.com.ua/

Коментарі

  1. У Київстар трафік на карти також безкоштовний

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тепер і абоненти МТС зможуть безкоштовно користуватись картами Яндекса. Хоча Google Maps набагато кращі.

      Видалити
    2. так, але саме моє місто відзняте в 10 раз краще яндексом, і навіть панорами вулиць присутні...

      Видалити
    3. Ви, нaпeвно, у вeликому мiстi живeтe? Мaлeнькi мiстa в Яндeксi погaно дeтaлiзовaнi, a сeлa взaгaлi вaжко знaйти...

      Видалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.