Senkatel ZnayPad - перший український планшет для школярів


На ринок України вийшов перший український шкільний планшет Senkatel ZnayPad.

Як повідомляє
korrespondent.net, компанія «Електронні освітні системи» вивела на ринок перший український шкільний планшет Senkatel ZnayPad. Ґаджет має 9,7-дюймовий дисплей (виготовлений за технологією IPS), двоядерний процесор з частотою 1,5 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті, 8 Гб внутрішньої пам'яті і адаптер Bluetooth для підключення до нього зовнішньої клавіатури. Важить він 550 гр.

ZnayPad буде продаватися за 1999 грн, а в комплекті з захисним чохлом і клавіатурою - за 2399 грн. Працює пристрій, звичайно ж, на
Android.



 



Володимир Чеповий, генеральний директор компанії «Електронні Освітні Системи» зазначив, що Україна, як і весь світ, переживає переломний момент соціальних та економічних перетворень. Тому планшет орієнтований в першу чергу на школярів, які читатимуть на ньому інтерактивні підручники.

Senkatel ZnayPad містить кілька особливостей, створених спеціально для освіти: набір навчальних програм; ведення шкільного розкладу і домашніх завдань, перегляд відеоуроків, інтеграція з освітнім сервісом ClassBook; доступ до Вікіпедії.

Оригінальний робочий стіл пристрою групує шкільні предмети для кожного року навчання, це дозволяє не витрачати час на пошук потрібного матеріалу.

Слід зазначити якісну локалізацію продукту: працювати з українською мовою дуже зручно як на планшеті, так і на зовнішній клавіатурі, яка є в розширеній комплектації.

У розробці ZnayPad враховано досвід апробації в українських школах в 2012-2013 роках.

Від себе хочу додати, що хоча планшет і випустила українська компанія, компоненти планшета явно китайські. Та й для дітей кращим був би e-ink дисплей. Але це вже, як-то кажуть, ІМХО :-)

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.