Як записати музику з інтернет-радіо

У активних користувачів інтернету онлайнові радіостанції давно замінили звичайні радіоприймачі. Їх перевага над звичайним радіо беззаперечна - величезний вибір музики на будь-який смак, висока якість, відсутність реклами. Остання обставина, напевно, найбільш визначальна.

Деколи виникає бажання завантажити певну пісню з інтернет-радіо. Тому мова сьогодні піде про те, як записати музику з онлайнового радіо на свій жорсткий диск. У цьому нам допоможе розумна програма streamWriter. Програма має дві версії - інсталяційний файл, є також портативна версія у вигляді zip-архіву. Відразу після першого запуску програми відкривається покроковий майстер, який допомагає зробити необхідні настройки. Після цього з'являється основне вікно streamWriter.






Основне місце займає список записуваних радіостанцій. У рядку відображається назва поточного треку, кількість записаних композицій, поточний статус. Ви можете записувати декілька потоків одночасно. Утиліта вміє пропускати рекламу, якої хоч і не так багато на інтернет-станціях, але все ж буває. Будь-яку радіостанцію можна прослуховувати під час запису.

Справа розташована додаткова панель, яка може відображати список доступних радіостанцій, інформацію про обраний радіо-потік або лог роботи програми. Але найприємніше в програмі це те, як вона розпоряджається зробленими записами. По-перше, все буде акуратно розкладено по папках відповідно з радіостанціями, по-друге, в усі пісні прописуються теги, а файли називаються назвами, які містять виконавця і назву треку.

Програма streamWriter допоможе вам буквально в пару кліків створити свою власну збірку записів улюбленої радіостанції для прослуховування в автомобілі або плеєрі.

Скачати програму можна абсолютно безкоштовно з офіційного сайту
http://streamwriter.org/en/. Також на сайті доступний вихідний код програми для розробників.

За матеріалами сайту
http://proit.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.