Dell презентувала два нових Android-планшети

Нещодавно компанія Dell представила кілька своїх нових планшетних комп'ютерів. Найцікавішими з виявилися Venue 7 і Venue 8. Їхньою головною особливістю є операційна система Android, так як компанія вже досить тривалий час не випускала Android-пристрої.






Останній планшет на Android, що вийшов під маркою Dell - Streak 7. Цей пристрій вже застарів, тому компанія створила відразу два нових ґаджета.
Подібно до HP, яка з'явилася на ринку Android -пристроїв з бюджетним апаратом, Dell аналогічно сподівається на те, що таким ходом вони зможуть завоювати серця покупців своїми недорогими планшетами. Ціна Venue 7 і Venue 8 становить: $149 за 7-дюймовий планшет і $189 за 8-дюймовий планшет відповідно. Dell не захотіла використовувати бюджетні ARM процесори і зупинилася на більш новому процесорі другого покоління - Intel Atom Clover Trail Plus з тактовою частотою 2 ГГц.
Обидві моделі планшетів дуже схожі одна на одну. Вони оснащені 2 Гб оперативної пам'яті, 16 Гб інтегрованої пам'яті, можуть працювати до 10 годин в автономному режимі і обидва отримали IPS дисплей з роздільною здатністю 1280х800 пікселів. Існує можливість збільшення внутрішньої пам'яті за допомогою MicroSD карт пам'яті.

LTE варіанти планшетів Venue 7 і Venue 8 також будуть доступні на прилавках магазинів. Доступна кольорова гамма - традиційний чорний і червоний.
Попередньо встановлена операційна система планшетних комп'ютерів - Android 4.2.2. Розробники заявляють оперативно відреагувати на появу нової версії ОС і адаптувати майбутній Android 4.4 KitKat під свої пристрої .
Так в чому ж відмінності між двома планшетами? Найпомітнішою відмінністю є розмір дисплея, крім того Venue 8 також має 5 Мп основну камеру і 2-мегапіксельну фронтальну камеру, в порівнянні з Venue 7 - 3-мегапіксельна основна і VGA фронтальна.
Venue 8 також буде доступний і в модифікації з 32 Гб пам’яті, правда вартість такого планшета поки не відома. Старт продажу бюджетних планшетів Venue 7 і Venue 8 намічений на 18 жовтня.

За матеріалами http://androidmir.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.