Як встановити Adobe Flash Player на Android 4.1

Незважаючи на свою багату функціональність, ОС Android 4.1 Jelly Bean не підтримує «з коробки» відтворення онлайн флеш-відео. Звичайно, є купа всіляких браузерів, по типу SkyFire, яким для відтворення онлайн відео не потрібний Adobe Flash Player. Але вони не забезпечують того функціоналу, який дає «фірмовий» флеш плеєр.




Отже, як встановити флеш-плеєр на Android 4?
Інструкція для всіх пристроїв (крім Nexus 7, йому для даної маніпуляції не
oбхідний root):

1)Завантажити звідси Adobe Flash Player (v.11.1.115.12).
2)Скопіювати файл на Ваш ґаджет (планшет це чи телефон - неважливо).
3)Встановити.
4)Запустити браузер.
5)Зайти в налаштування браузера і поставити галочку навпроти опції з Flash Player. УВАГА! Не на всіх пристроях ця галочка буде. На моєму LG L5 II онлайн-фільм на екс.юа «пішов» без всяких галочок. Нагадую, що флеш-плеєр встановиться для стандартного браузера телефона. Ні Опера, ні Хром його не розпізнають!

Вітаю! Тепер у Вас є повноцінний Flash Player!

P.S. Не на всіх пристроях стабільна робота (та й робота взагалі) флеш-плеєра гарантується, оскільки компанія Adobe припинила підтримку флеш-плеєра для Android.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.