Huawei випустить Ascend P6S - смартфон зі "справжнім" восьмиядерним процесором

Одна з найбільших телекомунікаційних компаній Китаю - Huawei, повідомила про створення «обтяженої» версії добре відомого смартфона Ascend P6. Нагадаємо, що цей апарат є одним з найбільш тонких пристроїв у світі.

Тепер прийшов час для більш крутого спадкоємця. Ім'я нової моделі смартфона - Ascend P6S. Оновлена ​​версія гаджета, швидше за все, не буде істотно відрізнятися зовнішністю від свого попередника. Розробники виправлять слабкі моменти старої моделі і вдосконалять модифіковану новинку.



Головною особливістю новинки - Ascend P6S повинен стати новітній восьмиядерний процесор. Про намір використати восьмиядерний процесор заявив президент Huawei  Xu Xin Quan в особистому блозі компанії - Weibo.

У цьому octa-core процесорі всі вісім ядер будуть працювати одночасно, а це головна перевага над нинішніми лідерами процесорного світу - чіпсетів Exynos від Samsung. Останні задіють максимум чотири ядра в одномоментному режимі.

Решта специфікацій Ascend P6S залишаються невідомими, але припускають, що ця модель не отримає грандіозну кількість змін у порівнянні з Ascend P6. Ціна новинки і дата початку продажів смартфона поки також не відомі.

За матеріалами http://androidmir.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.