Перша E Ink електронна книга з підсвіткою від Prestigio - MultiReader Supreme поступила в продаж

Prestigio поповнила лінійку пристроїв для читання, представивши нову версію E Ink рідера - MultiReader Supreme. Пристрій має сенсорний екран високої роздільної здатності і функцію підсвічування.



Prestigio MultiReader Supreme 5664 - найбільш досконалий пристрій для читання електронних книг серед модельному ряду Prestigio. Рідер відрізняється особливою чіткістю зображення, технологією підсвічування екрану і зручним дисплеєм, оснащеним сенсорною панеллю. Поєднання цих переваг в одному пристрої забезпечує користувачу чудову якість читання. Висока роздільна здатність E Ink екрану (768х1024) забезпечує плавність ліній і чіткість шрифтів, необхідних для легкого і приємного читання, а також обробки найдрібніших деталей зображення.

Підсвітка екрану - хороша можливість читати в будь-якій обстановці: як в умовах недостатньої освітленості, так і при яскравому сонячному світлі без напруги для очей. Читання на E Ink екрані не тільки зручне, але й безпечне для зору. Користувач отримує можливість регулювати яскравість підсвічування залежно від освітлення. Це знижує напругу на очі і дозволяє читати з комфортом.

Як і його попередники, Prestigio MultiReader Supreme підтримує безліч різних текстових форматів і дає користувачеві необмежену свободу вибору. Понад 250 книг вже встановлені на пристрої, ще більше цікавого контенту є на ebooks.prestigioplaza.com. Користувачеві не доведеться синхронізувати рідер з іншими пристроями: досить просто закачати матеріали через Wi-Fi. Вбудована пам'ять об'ємом 4 ГБ дозволяє з легкістю зберігати цілу бібліотеку в одному пристрої.

Літій-полімерна батарея ємністю 1500 мАг забезпечує рідеру тривалу роботу в автономному режимі і дає можливість насолоджуватися читанням до 3 тижнів без підзарядки.

Покриття корпусу софт-тач забезпечує приємні тактильні відчуття і не дозволяє пристрою вислизнути з ру , а від можливих ушкоджень рідер завжди захистить чохол, який йде в комплекті з пристроєм.

Технічні характеристики ґаджета:


Розміри екрану
6”/15.2 см
Роздільна здатність
768x1024 точок
Технологія дисплею
Сенсорний ємнісний E Ink Pearl
Підсвітка
5 градацій
Модифікований Linux
Процесор (CPU)
Rockchip 2818 ARM9, 600МГц
Пам’ять
128МБ ОЗП, 4ГБ ПЗП
Роз’єми
Карта microSD™ до 16ГБ
Інтерфейси
Micro-USB порт, 3.5мм аудіовихід
Wi-Fi
802.11b/g/n
Поворот екрану
G-cенсор в 4 напрямках
Живлення
Li-Pol батарея 1500мАг
Фізичні параметри
123 x 180 x 11мм,  226г
Текст
EPUB, TXT, PDF, PDB, FB2, RTF, MOBI, CHM, HTML, DJVU + Adobe DRM
Фото
BMP, PNG, JPEG, GIF
Аудіо
MP3

За матеріалами http://itnews.com.ua/

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.