LG офіційно анонсувала LG G Flex - смартфон із зігнутим екраном

Нещодавно стали відомі офіційні характеристики LG G Flex – вигнутого смартфона від  LG.

Екран цього ґаджета спеціально деформований паралельно до поперечної осі, подібно до екранів деяких сучасних телевізорів.



Особливості та специфікації LG G:

  •          Вага: 177 гр.;
  •          6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD 720p;
  •          Чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800 з частотою 2,26 ГГц;
  •          2 Гб оперативної пам'яті;
  •          13-мегапіксельна камера;
  •            Батарея 3500 мАг!

Аналогічно до LG G2, новенький G Flex також оснастили кнопками на тильній частині корпусу. Джерело, що «злило» характеристики смарта, повідомляє про одну революційну можливість тильної сторони корпусу смартфона. Вона покрита спеціальною плівкою, яка вміє самовідновлюватися після отримання невеликих подряпин! Для «ремонту» покриття необхідно лише декілька хвилин.

Передустановлені шпалери смартфона із зігнутим екраном добре адаптовані до його нестандартної формі . Картинка добре адаптована під незвичайну поверхню, різні візуальні ефекти також прийняті на озброєння.

Ціна і дата випуску

Першими, хто почне продавати смартфони LG G Flex, стануть три найбільших південнокорейських оператори мобільного зв'язку. Початок продажів призначено на листопад. Дата міжнародного старту продажів поки не озвучена . Ціна G Flex поки невідома.

За матеріалами http://androidmir.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.