Як надсилати файли по bluetooth на iPhone та iPad з iOS 6


Надсилання файлів по Bluetooth в iOS  - болюче питання, яке компанія Apple досі не може вирішити. Дана стаття розкаже власникам iPhone, iPad та iPod touch з iOS 6, як надсилати файли по «блютузу».
Увага, інструкція тільки для «джейлбрейкнутих» ґаджетів!

Отже, у Cydia є твік (додаток) Celeste 2, який дозволить Вам повноцінно використовувати Bluetooth для передачі даних на Вашому iOS-пристрої.


Твік Celeste вже з'являвся в Cydia раніше, тоді він працював з актуальними прошивками iOS 5.х, але навіть після отримання джейлбрейка для iOS 6 розробники так і не змогли змусити свою програму працювати з новою версією ПЗ. І ось, нарешті, нова версія Celeste стала доступна для завантаження зі стандартного репозиторія Cydia - BigBoss Repo. Ціна джейлбрейк-утиліти становить 7$ з урахуванням знижки, тому прийдеться потрусити гаманцем!


Основна мета програми - розширити можливості роботи з Bluetooth на iPhone, iPad і iPod Touch. Це означає, що тепер Ви зможете передавати і отримувати файли з пристроїв на Android, Symbian, Blackberry та інших. Причому Ви зможете пересилати практично будь-які типи файлів.

Після установки програми Ви помітите нову іконку на робочому столі Вашого ґаджета. При натисканні на неї відкриваються налаштування Celeste . Ви можете налаштувати автоматичний запуск програми при вхідній передачі файлу, а також активувати Gremlin import.

Активація програми при прийомі файлів - досить корисна опція . У такому випадку Ви зможете побачити смугу завантаження і дізнатися приблизний час до закінчення передачі.
Gremlin import - опція, яка дозволить Вам вибирати місце для збереження файлів.  Вхідні файли зберігаються в папці /var/mobile/Received/. Відповідно, отримати доступ до файлів можна використовуючи програми по типу iFile. Gremlin дозволить Вам зберігати файли безпосередньо в призначені для них програми. Наприклад, при включеній опції передані пісні автоматично з'являються в програмі Музика.

Найкраща особливість Celeste 2 - інтеграція c додатками iOS. Ви можете швидко відправити файли з більшості програм, таких як Музика, Фото, iBooks, Safari, Dropbox і інши . Опція відправки файлу по Bluetooth знаходиться в стандартному меню «обмін».

За матеріалами http://yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.