Компанія LG офіційно анонсувала наступника флагмана LG G2 - смартфон LG Gx

Компанія LG провела офіційний анонс свого нового флагмана, який стане наступником нинішнього топового смартфона корейського виробника - LG G2. Новинка отримає назву LG Gx і отримає 5-ти дюймову IPS матрицю з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів.




LG Gx оснастять чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon 600, в той час як G2 має на борту Qualcomm Snapdragon 800 з тими ж чотирма обчислювальними ядрами.
Тому «новизну» такого апарата можна поставити під сумнів. З інших специфікацій флагмана треба відзначити наявність двох гігабайт оперативної пам'яті і тридцяти двох гігабайт внутрішньої пам'яті. Ґаджет отримає можливість працювати в мережах 4G LTE. Операційна система LG Gx - Android Jelly Bean.

Основна камера (тильна) являє собою 13-тимегапіксельну матрицю, а допоміжна (фронтальна) - 2,1 мегапіксельну.

Ємність акумуляторної батареї новинки складе 3140 мАг. Вага апарата - 167 грам, розміри: 150,6x76,1x9,2 мм.

Серед фірмового програмного забезпечення, яке буде встановлено на LG Gx хочеться відзначити функцію KnockOn. Вона дозволяє «розбудити» смартфон, клікнувши по поверхні екрану два рази. Інша функція - QRemote, перетворює смартфон в повноцінний пульт дистанційного керування, який може керувати іншими пристроями через ІЧ-порт.

Наступна примочка - віджет Smart Day. Він призначений для відображення відомостей про заплановані завдання, погоду, поточний час, будильник і багато іншого. Має гнучку настройку.

Ціна смартфона LG Gx анонсована зовсім немаленька - $845. Він буде продаватися у двох кольорах – чорному та білому, і поки що тільки на південнокорейському ринку.

За матеріалами http://androidmir.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.