Смартфон LG G3 отримає 8-ядерний процесор і Quad HD дисплей

На ZDNet з'явилася інформація про деякі специфікації нового флагманського смартфона LG G3.



Згідно з даними цього ресурсу, апарат буде представлений на ринку в другій половині наступного року. Ключовою особливістю смартфона стане дисплей з роздільною здатністю 1440х2560 точок (Quad HD). Про діагональ екрану поки ніякої інформації немає, хоча слід зазаначити, що наприкінці серпня LG заявляла про анонс 5,5-дюймових дисплеїв з роздільною здатністю Quad HD. Очевидно , що саме дисплей такого типу буде встановлений в новому флагмані компанії.

Крім усього вище згаданого, новинка отримає основну 16 Мп камеру, а «серцем» ґаджета стане 8-ядерний процесор від LG (скоріше за все, не гібридний, як у Samsung Galaxy S4, а справжній). До слова, не так давно компанія ЕлДжі підписала договір з ARM про ліцензування лінійки 64-бітових процесорів Cortex-A50. Таким чином, цілком можливо, що в новому флагмані буде саме такий процесор. Працюватиме смартфон на ОС Андроїд.

За матеріалами http://itnews.com.ua/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.