Як видалити джейлбрейк iOS 7 на iPhone, iPad або iPod Touch

Джейлбрейк iOS 7 став справжнім подарунком для власників iҐаджетів напередодні Нового року. Однак, багато хто розчарувався, дізнавшись, що на даний момент доступно не так вже й багато твіків, що працюють на iOS 7, тому декому джейлбрейк став непотрібний.



Отже, як видалити джейлбрейк зі свого смартфона, планшета або плеєра? Процедура ця проста і не займе багато часу. Вам знадобиться iPhone, iPad або iPod Touch з джейлбрейком та iOS 7, комп'ютер зі встановленим  iTunes і USB-кабель. Зверніть увагу, що разом з джейлбрейком на пристрої будуть видалені всі твіки і додатки, встановлені з Cydia.

Покрокова інструкція:

1)Підключаємо iPhone, iPad або iPod Touch до комп'ютера і запускаємо iTunes;

2)У лівому меню знаходимо підключений пристрій і натискаємо «Створити резервну копію»;

3)Після створення копії натискаємо «Відновити пристрій»;

4)Процес відновлення триватиме кілька хвилин, його статус відображається у верхньому меню iTunes , а по закінченні пристрій перезавантажиться.

5)iTunes розпізнає новий пристрій і запропонує відновити його з останньої резервної копії, яку Ви зробили кілька хвилин тому;

6)Погоджуємося і очікуємо ще кілька хвилин. Чим більше музики, відео та програм було на Вашому пристрої, тим довше буде тривати відновлення.

Ось так можна за кілька хвилин «позбутися» від джейлбрейка і повернути телефон до такого виду, яким він був до злому. Зверніть увагу, що при такому методі відновлення Ви НЕ втратите завантажені з App Store ігри та програми, фотографії та відео з галереї, контакти, історію дзвінків і листування, підключення соціальні мережі, нотатки і нагадування. Віддалиться тільки Cydia і її «наслідки», тобто все, що було зроблено на Вашому пристрої з її допомогою. Думаю не варто згадувати, що все вище зазначене Ви робите на свій страх і ризик.

За матеріалами http://yablyk.com/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.