Як встановити xap файл на Windows Phone 8

У користувачів Windows Phone 8 з’явилася можливість легко встановлювати програми та ігри з xap-файлу, помістивши його на карту пам’яті смартфона.
Цей спосіб буде працювати і встановлювати тільки ті програми, які є в магазині Marketplace, а також якщо версія XAP-файлу на MicroSD карті буде збігатися з версією в Marketplace.




Покрокова інструкція:

1 .Завантажити потрібні xap-програми з інтернету.
2 .Скопіювати їх на SD карту.

Важливе зауваження! Якщо ви скидали XAP безпосередньо на карту через USB-кабель, підключивши його до телефону, то необхідно витягнути картку і вставити  її заново, інакше пункт «SD card» у Windows Marketplace так і не з'явиться.

3. Помістити карту в пристрій і зайти в Магазин/Marketpace. Там Ви повинні побачити новий пункт «SD Card».

Примітка! Якщо ви тільки що вставили SD-карту або додали XAP-файли, зачекайте кілька хвилин, щоб отримати доступ до SD-карті в Магазині.

4. Вибрати потрібні програми і натиснути кнопку Встановити/Install.

Примітка!
+ Програми, які можна встановити, зазначені в розділі Сумісні програми.
+ Для установки з SD-карти потрібна остання версія XAP-файлу із Магазину. Якщо це не остання версія, вона буде вказана в розділі Несумісні додатки.
Також телефон автоматично визначить, які з перерахованих додатків вже встановлено.

За матеріалами http://rutracker.org

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.