Як зарядити Android-смартфон від іншого телефона

Деколи наш Андроїд пристрій може розрядитися у найбільш невідповідний для цього момент. Тому, щоб не дати йому «вмерти», варто придбати спеціальний аксесуар, який дозволяє заряджати один Android телефон/планшет від іншого Android-ґаджета.




Придбати аксесуар можна в інтернет-магазині geekstuff4u.com . Коштує він всього-на-всього 14,25 доларів США. Правда, є певні обмеження для обох пристроїв, що будуть обмінюватись зарядом батареї. Необхідна наявність: 1)Android 4.0 чи вище, 2)microUSB-роз’єм, 3)USB OTG (USB Host або MHL). І якщо із першими двома параметрами ні в кого проблем не буде, то USB Host підтримують далеко не всі «Андроїди». Наявність цієї функції у вашому смартфоні можна перевірити, «погугливши» в інтернеті. Незважаючи на таку ложку дьогтю, аксесуар все одно дуже корисний. Придбати його можна на сторінці http://www.geekstuff4u.com/smartphone-to-smartphone-charger-cable.html#.Ur8Nnr_rwhc. Знання англійської мови вітається. =)))

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.