Телефон не розпізнає карту пам'яті microSD на 64 Гб - вирішення проблеми


Карти пам’яті microSD на 64 Гб – тепер це не фантастика, а реальність. Але, багато хто, купивши таку карту пам’яті, зіткнеться з проблемою. Android-пристрої не розпізнають такі карти пам’яті. Це пов’язано з тим, що такі карти мають стандарт microSDXC і відформатовані у форматі exFAT, який ОС Андроїд не сприймає.

Отже, як змусити
Android смартфон/планшет розпізнати карту пам’яті microSD на 64 Гб? 



Зразу попереджаю, якщо від форматувати картку безпосередньо у телефоні, це може безповоротно пошкодити її. Тому нам знадобиться програма Guiformat FAT 32 (скріншот проги див. вище) та кард-рідер для комп’ютера. За допомогою проги картку можна від форматувати у файлову систему FAT 32, яку розпізнає Андроїд. Програму можна скачати тут http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm. Хочу зазначити, що даний спосіб підійде також, якщо у Вас  пристрій під управлінням іншої ОС.

Коментарі

  1. Форматирование может быть кстати задействовано ограниченное количество раз. поэтому сразу при приобретении смартфона. а тем более при покупке карты памяти к нему стоит выбрать покачественнее, да возможно дороже, однако опыт говорит о том. что скупой платит не один раз, сам очень ценю самсунговскую память, они обычно с адаптерами продаются.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.