Samsung офіційно представила Samsung Galaxy Camera 2

Напередодні виставки CES 2014 компанія Samsung офіційно продемонструвала друге покоління камер, що працюють на ОС Android.




Galaxy Camera 2 зберегла більшу частину начинки і функціоналу, тим не менше, в порівнянні з попередником Galaxy Camera, новинка стала більш потужною і швидкою. В іншому камера сильних змін не зазнала.

Нова модель має ту ж 16,3-мегапіксельну матрицю, об'єктив з 21-кратним зумом і оптичною стабілізацією зображення, що ховається в корпусі, ксеноновий спалах, підсвічування фокусу, а також 4,8 -дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Залишилася незмінною роздільна здатність при зйомці відео - 1080р, та швидкість зйомки - 30 кадрів за секунду.

Модернізація, в основному, торкнулася потужності пристрою. Більш висока швидкість роботи забезпечується за рахунок продуктивності 4-ядерного процесора на 1,6 ГГц, 2-гігабайтного модуля оперативної пам'яті і акумулятора на 2000 мАг, якого вистачає на 400 фотографій. Ще тут наявні інтерфейси USB 2.0 і HDMI, модулі Wi- Fi 802.11a/b/g/n і Bluetooth 4.0, чіпи NFC і GPS/ГЛОНАСС. Версія операційної системи - Android 4.3 Jelly Bean.

Окрім цього, камера стала легша від попередньої версії - 283 грама, а не 300. Що не вплинуло на ємність акумулятора.

Ймовірно, про терміни появи Samsung Galaxy Camera 2 в чорному та сріблястому корпусі і їх вартість буде оголошено в ході виставки CES 2014.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.