Презентовано новий флагман Samsung Galaxy S5

Вчора ввечері, 24 лютого, компанія Samsung представила п'яте покоління флагманських смартфонів. Новинка під назвою Galaxy S5 стала  потужнішою і ще функціональнішою. Але при цьому залишилася пластиковою. 



Якщо говорити коротко, то Samsung не здивувала. Ґаджет став потужнішим і отримав кілька цікавих фішок, але нічого революційного в ньому нема. Перше, з чого потрібно почати - це начинка. Пристрій побудований на базі чотирьохядерного процесора від компанії Qualcomm з тактовою частотою 2,5 ГГц (швидше за все, це Snapdragon 801). Також апарат отримав 2 Гб оперативної пам'яті і вбудований накопичувач на 16 або 32 Гб + слот для карти пам'яті.

Крім цього, п'ята «галактика» оснащена основною 16-мегапіксельною камерою, яка володіє безліччю різноманітних фішок, повним набором бездротових модулів і вбудованим акумулятором ємністю 2800 мАг.

Як вже було сказано вище, корпус у Galaxy S5 залишився пластиковим. Але тепер він захищений від пилу і вологи за стандартом IP 67, а це означає, що пристрій може пережити короткочасне занурення у воду на глибину до 1 метра.

Якщо говорити про нові функції, то тут варто згадати про сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку Home, і датчик серцевого ритму, розташований під об'єктивом головної камери. Працює новинка під управлінням операційної системи Android 4.4.2 KitKat з фірмовою графічною оболонкою. До речі, в новому смартфоні розробники приділили дуже багато уваги різноманітним фітнес-функціям, які повинні допомагати користувачам тримати себе у формі.

Офіційні продажі Galaxy S5 почнуться вже в квітні. Новинка буде доступна в білому, синьому, темно-сірому і золотистому кольорах. Інформація про вартість апарату в Україні поки відсутня. Але можна припустити, що Galaxy S5 на старті продажу буде коштувати не менше 7 тисяч гривень.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.