Відомі подробиці роботи сканера відбитків пальців у Samsung Galaxy S5

Остаточно підтвердилася інформація про те, що новий флагман компанії Samsung Galaxy S5 буде обладнаний дактилоскопічним датчиком. Одночасно з цим відкрилися деякі особливості роботи сканера відбитків пальців і можливі способи його застосування.



Раніше в інтернеті ходили чутки про те, що Samsung має намір розташувати сканер безпосередньо на сенсорній частині дисплея, але джерела спростували цю інформацію. Як і Apple, південнокорейський виробник вмонтує датчик в клавішу Home (Додому).

Якщо вірити інформації , яка зараз доступна в мережі, то кнопка Home в Galaxy S5 матиме не круглу, як у iPhone 5S, форму. А це вплине на спосіб зняття відбитка. Для сканування необхідно буде не просто утримувати палець на клавіші, а провести по ній подушечкою пальця.

Даний спосіб  несе за собою цілий ряд незручностей. Проводити пальцем по сканеру необхідно повільно і акуратно, за кермом автомобіля або під час інших активних дій це зробити буде вкрай важко. Також сканер не може розпізнавати відбитки у тому випадку, якщо подушечка пальця мокра від вологи або поту.

Що ж до основних способів застосування, то багато в чому вони схожі з TouchID в iPhone. Користувач зможе внести в базу до 8-ми відбитків. З їх допомогою можна буде приховувати папки і обмежувати доступ до програм, здійснювати покупки в магазині додатків або розблокувати смартфон.

Офіційна презентація Samsung Galaxy S5 має відбутися 24 лютого.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.