Як прискорити інтернет на Android

Ви напевно стикалися з проблемою поганого інтернет-з'єднання на смартфонах і планшетах під управлінням ОС Android. Така ситуація може виникнути абсолютно на будь-якому ґаджеті і залежить від різних причин, деколи програмного характеру. У цій статті ви дізнаєтеся, як збільшити швидкість інтернету та покращити його роботу на Android.

Збільшити швидкість інтернету на Android (WiFi, 3G, 4G) нам допоможе додаток Internet Speed ​​Master. Ця програма оптимізує системні налаштування шляхом заміни деяких параметрів в системних файлах операційної системи і таким чином покращує якість інтернету на Android.

Ця програма вимагає права root, але навіть і без них вона може працювати. Про це нижче.

Після установки програми перейдіть до головного екрану програми, на якому розташовані чотири кнопки. Вам потрібно натиснути на «Apply Patch». Буквально через пару секунд все буде працювати, а вам потрібно тільки перезавантажити ваш пристрій, після чого ви зможете оцінити якість інтернет-з'єднання.

Якщо ж у вас немає root прав, то ви повинні натиснути на кнопку «Improve Internet Connection» , яка знаходиться в самому низу вікна.

Ну а якщо вам зовсім нічого не сподобалося, то тисніть на «Restore», а потім на «ОК». Після цього ви відновите системні дані з резервної копії.

Швидкість інтернету сильно не збільшиться при використанні додатка, але приріст все-таки буде помітний. Програма є безкоштовною, скачати її можна за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nezdroid.internetspeedmaster


За матеріалами http://4idroid.com/

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.