Як безплатно надсилати СМС на Android

Смс-ки є досить зручним методом спілкування. Але з кожним роком їх вартість постійно збільшується. Тому варто встановити собі на Android-телефон програму Web SMS Ukraine.


Цей додаток дозволяє безкоштовно надсилати смс-повідомлення через інтернет на номери всіх українських операторів. Надсилання СМС відбувається через інтернет-сервер оператора абонента, якому призначена смска, тому кожен раз при відправці повідомлення необхідно буде вводити код captcha. Програма вміє інтегруватись з телефонною книгою Вашого смартфона, тож вводити вручну номер кожен раз не буде необхідності. Додаток також працюватиме на планшетах при наявності інтернет-з’єднання. Деякі оператори можуть обмежити кількість СМС, відправлених з однієї IP-адреси. Для цього в програмі є функція «Анонімайзер», яка міняє IP і дозволяє обійти це обмеження. Додатком можна відправляти СМС, як кирилицею, так і латинськими літерами, «кракозябрів» не виникає. Насамкінець хочу додати, що при відправці повідомлення треба підписувати, від кого воно, бо отримувачу воно прийде від короткого номера по типу 777 (це в Київстару). Скачати програму можна звідси - https://db.tt/JfQlDGwc


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.