Відомі технічні характеристики смартфона на CyanogenMod - OnePlus One

Перша інформація про смартфон від компанії OnePlus з'явилася в мережі ще в кінці 2013 року. Творці практично відразу заявили, що апарат буде працювати під управлінням прошивки CyanogenMod. Правда, точних даних про версії Ціаногена та Андроїд  не було.

Нещодавно стало відомо про те, що в якості програмної платформи розробники використовують спеціальну версію CyanogenMod з індексом 11 S. В основі цієї прошивки лежить Android 4.4.2 KitKat, проте вона трохи відрізняється від стандартного CyanogenMod 11, який був представлений в листопаді минулого року.



Судячи з доступних в інтернеті зображень, смартфон від OnePlus отримає унікальний екран блокування, на якому буде відображатися додаткова інформація. На жаль, поки це все подробиці. Але в апараті, швидше за все, є ще достатньо цікавих фішок.

Що стосується технічних характеристик, то смартфон OnePlus One повинен отримати 5,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів, процесор Qualcomm Snapdragon 801, основну 13-мегапіксельну камеру з сенсором від Sony і акумулятор на 3100 мАг.

Офіційна презентація ґаджета запланована на 23 квітня.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.