Google може випустити бюджетну версію Google Nexus 5

Випущений минулого року смартфон Google Nexus 5 для своїх високих апаратних характеристик є досить дешевим - $350, проте для багатьох така ціна все одно є завелика. Можливо, цього року Google випустить ще дешевший варіант смартфона середньої категорії, який обійдеться покупцям менш ніж $ 100.


Джерела з Китаю повідомляють, що бюджетний варіант Nexus 5 буде оснащений процесором компанії MediaTek замість звичного Qualcomm Snapdragon. Чіпи цієї компанії стали більш поширеними останнім часом, і не тільки в недорогих пристроях.

На жаль, більше ніяких достовірних відомостей щодо цього смартфона немає, включаючи і дані про те, яка компанія займатиметься його фактичним виробництвом. Попередні Nexus 4 і Nexus 5 випускала компанія LG.


Також є неофіційні відомості про розробку нового планшета Nexus. Пристрій з діагоналлю екрана 8,9 дюймів може отримати роздільну здатність 2К. Вже з цього можна зрозуміти, що планшет буде відноситися до пристроїв верхньої цінової категорії.

За матеріалами http://www.oszone.net/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.