Офіційно презентований смартфон OnePlus One на базі CyanogenMod

Нещодавно компанія OnePlus , яка була створена наприкінці минулого року колишнім віце-президентом OPPO, анонсувала свій перший смартфон на базі CyanogenMod, названий One. Новинка відрізняється потужною начинкою і невисокою ціною. У мережі вже називають OnePlus One «вбивцею» смартфонів з лінійки Nexus  - за результатами синтетичних тестів AnTuTu OnePlus One залишив позаду флагмани від провідних компаній, набравши 38179 балів, відірвавшись від HTC One M8 на 170, а від Samsung S5 на цілих 2161 балів.



Перший апарат від OnePlus працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 801 (8974АС) з тактовою частотою 2,5 ГГц. Смартфон оснащений 3 Гб оперативної і 16 або 64 Гб вбудованої пам'яті. Також новинка може похвалитися великим 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм, який покритий склом Gorilla Glass третього покоління.

Крім того, апарат оснащений 13-мегапіксельною основною камерою від компанії Sony IMX214 з 6-лінзовим об'єктивом і діафрагмою f/2.0, яка може записувати відео у форматі 4К! На лицьовій поверхні пристрою розташовуються стереодинаміки, створені компанією JBL, і об'єктив фронтальної 5-мегапіксельної камери. За автономність апарату відповідає акумулятор ємністю 3100 мАг.

Ще однією особливістю нового гаджета є операційна система. Розробники з OnePlus віддали перевагу прошивці CyanogenMod, заснованої на Android 4.4 KitKat. Ал , на відміну від оригінальної CyanogenMod 11, в One використовується спеціальна модифікація - CyanogenMod 11S.

Як вже було сказано вище, пристрій вирізняється не тільки потужною начинкою, але і привабливою ціною. У США смартфон з 16 Гб вбудованої пам'яті можна буде придбати всього за 299 доларів (європейська ціна - 350 євро), а версія з 64 Гб пам'яті буде коштувати 350 доларів або 400 євро в Європі.

Цікаво, що перші 100 примірників One знайдуть своїх власників вже з 25 квітня в рамках програми Smash. У користувачів буде можливість розбити старий смартфон й отримати новий OnePlus One всього за 1 долар. У широкому продажі новинка з'явиться трохи пізніше. .

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.