Samsung випустить новий камерафон Galaxy S5 Zoom

Наприкінці березня стало відомо про те, що компанія Samsung провела закриту презентацію нового камерофона під назвою Galaxy S5 Zoom. Як зазначили джерела, на захід були запрошені виключно співробітники корейської компанії, тому в мережу потрапили лише деякі характеристики.

Проте днями новинка все ж з'явилася на фото. Правда, якість знімка погана. Але навіть на ньому можна розглянути деякі особливості новинки. Судячи з усього, корпус Galaxy S5 Zoom стане трохи компактнішим, а задня кришка буде стилізована під обробку штучною шкірою.



Що стосується технічних характеристик, то, якщо вірити відомостям, які з'явилися в мережі раніше, пристрій повинен отримати 4,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, процесор Exynos Quad з тактовою частотою 1,6 ГГц, 2 Гб оперативної пам'яті і нову 20-мегапіксельну камеру з 10-кратним зумом і функцією стабілізації зображення.

Працювати камерофон повинен під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat зі спеціальною оболонкою. Інформації про вартість, а також дату релізу на даний момент немає.

За матеріалами
http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.