Як відключити звук клавіатури на Android

Сучасні смартфони і планшети, в першу чергу, призначені для інтернет-спілкування, що передбачає постійне введення тексту з екранної клавіатури. По замовчуванню, в ОС Андроїд включений звук натиску на клавіші клавіатури. Багатьох він нервує, а деколи буває просто недоречним. Щоб відключити звук клавіатури, варто зробити декілька простих маніпуляцій в меню Вашого ґаджета.


Заходимо в Налаштування – Особисті дані – Мова та введення. В підпункті «Клавіатура та методи введення» натискаємо на повзунок чи коліщатко (в залежності від моделі пристрою) навпроти Вашої клавіатури. Вибираємо «Відгук при натисканні» і знімаємо галочку з пункту «Звукова реакція». Ось і все. В залежності від моделі ґаджета назви пунктів меню можуть відрізнятись.

Коментарі

  1. Дуже дякую!
    Давно нирвувала вібрація під час дотику, а особливо коли на уроці хочу незамітно відписати-ніколи не виходило, а тепер-чудо!
    Велике дякую!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.