Як збільшити звук динаміка на Android

Якщо вас не влаштовує максимальна гучність динаміка вашого смартфона або планшета під управлінням Android, то не варто засмучуватися, адже її можна збільшити. Зробити це зовсім нескладно, причому існує кілька робочих способів. Давайте з ними ознайомимося.

Додаток Volume+
Програма Volume+ допоможе поліпшити якість звуку на смартфоні і збільшити гучність динаміка, навушників і Bluetooth-гарнітури. Для кожного з цих пунктів є окремі настройки.



Присутні різні функції по типу ефекту візуальної кімнати і посилення НЧ. Є 10 передвстановлених налаштувань, 5-смуговий еквалайзер з настройками користувача і 20 рівнів регулювання звуку. Поширюється Volume + в двох версіях: безкоштовна з деякими обмеженнями і платна - з розширеним функціоналом. Посилання в Гугл Плей - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FREE.android.lvh&hl=uk
Аналогічно працює схожа програма Volume Control.

Як поліпшити якість звуку через інженерне меню

Цей спосіб працює не на всіх апаратах. До того ж, хочу попередити, що вища за стандартну гучність динаміка спричиняє гіршу якість звуку. Ця інструкція також не походить для планшетів без функції здійснення дзвінків, оскільки в них нема стандартного додатка набору номера.

Щоб увійти в інженерне меню, потрібно відкрити набір номера і ввести наступне: *#*#3646633#*#*. Далі переходимо в «Audio» , вибираємо «Normal Mode» та «Type = Sph» і після цього послідовно міняємо значення від «Level 0» до «Level 6». Щоб зберегти, натискайте для кожного з рівнів «Set».

Увага! Маніпуляції зі звуком через інженерні коди можуть в подальшому призвести до виходу з ладу динаміка вашого ґаджета.

За матеріалами http://4idroid.com/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.