LG представила свій новий флагманський смартфон LG G3

Новий апарат отримав великий сенсорний HD-IPS+ дисплей з діагоналлю 5,5 дюйма і роздільною здатністю 2560х1440 пікселів, що займає 76,4% лицьової поверхні. Представники LG запевняють, що флагманом можна керувати однією рукою - завдяки тонким рамкам навколо екрану. Ще однією особливістю дисплея LG G3 є низьке енергоспоживання. При чіткій картинці і соковитих кольорах, новий екран споживає приблизно стільки ж енергії, скільки і звичайний Full HD дисплей.



Серцем LG G3, як і очікувалося, став потужний процесор Qualcomm Snapdragon 801 з тактовою частотою 2,5 ГГц. Що стосується інших характеристик, то в продажу повинні з'явитися 2 моделі - з 2 і 3 Гб оперативної пам'яті і вбудованим накопичувачем на 16 або 32 Гб. До речі, в смартфоні буде слот для карт пам'яті, який дозволить збільшити обсяг вбудованого сховища ще на 128 Гб.

Що стосується основної камери, то виробник оснастив флагман 13-мегапіксельною матрицею і системою оптичної стабілізації зображення. Крім цього, апарат може похвалитися потужним світлодіодним спалахом і спеціальним лазерним далекоміром, який буде вимірювати дистанцію до об'єктів і прискорювати автофокусування. Поліпшили і фронтальну камеру, розширивши кут огляду до 77 градусів і встановивши кращий об'єктив.

Якщо говорити про корпус пристрою, то він виготовлений з пластика і, на жаль, не захищений від вологи. При цьому, за словами представників компанії, корпус непогано протистоїть різним механічним пошкодженням, таким як подряпини. Ще одним плюсом пластикового корпусу є вага. Смартфон таких розмірів (146,3х74,6 х8,9 мм) в корпусі з металу важив би більше, ніж 150 грам.

В LG постаралися зробити так, щоб смартфоном було зручно користуватися, приділивши належну увагу формі і розташуванню основних елементів. До речі, кнопки регулювання гучності і клавіша включення/блокування, як і раніше, розташовані на задній поверхні ґаджета.

Крім вищеописаного, G3 також отримав модулі Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ас, NFC і ІЧ порт. За автономність девайса відповідає акумулятор ємністю 3000 мАг, а в якості операційної системи виробник вирішив використати Android 4.4.2 з фірмовою графічною оболонкою.

Як вже було сказано, в апараті є досить багато цікавих програмних фішок. Зокрема, G3 отримав оновлену клавіатуру, яка повинна знизити кількість помилок введення на 75%. При бажанні, користувачі зможуть самостійно змінити висоту розташування клавіатурного блоку і задати клавіші.

Також у новому флагмані з'явився сервіс під назвою Smart Notice (розумні повідомлення), який самостійно накопичує різну інформацію, а потім надає власнику різні підказки. Наприклад, сервіс може нагадати про майбутнє завдання або повідомити про зміну погоди . В результаті, в LG вийшов якийсь аналог Google Now. Не забули в компанії і про спортивний додаток, який буде рахувати кількість зроблених за день кроків. Зрозуміло, всі ці опції можна буде відключити.

У Кореї смартфон з'явиться вже наступного тижня, а до України G3 добереться на початку липня. До речі, користувачі зможуть вибрати один з 5 кольорів - чорного, білого, золотого, фіолетового і червоного. Офіційної інформації про вартість ґаджета зараз немає.

За матеріалами http://droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.