Motorola презентує новий смартфон 13 травня

Компанія Motorola оголосила про те, що 13 травня в Лондоні планується спеціальний захід, в рамках якого буде представлено новий смартфон. Поки залишається загадкою, який апарат покаже американський виробник.

Зараз у мережі обговорюють 2 можливих варіанти. Перший - флагман Moto X+1, а другий - бюджетний смартфон Moto E. Звичайно, більшість експертів сподіваються на презентацію топового пристрою.


Раніше в ЗМІ вже з'являлася інформація на рахунок смартфона Moto X+1. Якщо вірити чуткам, то новинка повинна отримати 5,2-дюймовий Full HD дисплей, чотирьохядерний процесор Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 2 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам'яті. Крім цього, Moto X+1 може бути оснащений парою камер на 12 і 2 Мп.

Що стосується бюджетної моделі, то смартфон повинен отримати екран з діагоналлю 4,3 дюйма і роздільною здатністю 1280 на 720 точок, двохядерний процесор з тактовою частотою 1,2 ГГц, 1 Гб оперативної і 4 Гб вбудованої пам'яті. За автономність Moto E, імовірно, буде відповідати акумулятор ємністю 1900 мАг.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.