Як отримати root-права на Android 4.0 і вище без підключення до комп’ютера

Рут-права дають значні переваги власникам Андроїд-ґаджетів. Та багатьох лякає сама процедура отримання рут прав, яка полягає в підключенні смартфона до комп’ютера та використання незрозумілих програм.
Тепер є вирішення цієї проблеми – додаток для Андроїд ct_root (HACK_ROOT).




Програма дозволяє отримати root-права на Android 4.0 і вище без підключення до комп’ютера. Є своєрідним аналогом програм по типу Framaroot для Андроїд 2.3, але має ряд переваг, так як використовує до 5 різних алгоритмів злому для встановлення рут прав.

Цінністю додатка перед іншими способами рутування пристрою є те, що його не потрібно буде підключати до комп’ютера. Достатньо скачати звідси програму ct_root (необхідна реєстрація) і встановити її на свій Андроїд, потім запустити додаток та натиснути «Мульти ROOT». Через декілька секунд з’явиться напис, що рут-права отримано, а також відсоток ймовірності їх отримання. Плюсом цієї програми є те, що ви не втрачаєте гарантію га пристрій при отриманні рут прав – щоб їх видалити, достатньо буде деінсталювати ct_root (ct_hack) та програму суперкористувача із вашого ґаджета.

Особисто я зумів успішно отримати рут права на двох пристроях на базі процесора MediaTek(Android 4.1 i 4.2) та одному телефоні на Qualcomm Snapdragon (Android 4.2)

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.