Google натякає на швидкий реліз Android 5.0

Кілька днів тому представники компанії Google оголосили про те, що результати матчів Чемпіонату світу з футболу будуть показуватися в Google Now. Разом з новиною в мережі з'явився і скріншот.



Уважні користувачі відразу помітили, що годинник в інформаційній панелі пристрою показує 5:00. З цього був зроблений висновок - компанія натякає на швидкий реліз Android 5.0. Варто відзначити, що Google вже не вперше починає промо-компанію з такого натяку.

Нагадаємо, що на промо-тизері смартфона Nexus S, який був першим пристроєм на Android 2.3, час було виставлено на 2:30. На промо-зображенні планшета Moto XOOM годинник показував 3:00, а на Nexus 5 - 4:40.

Що стосується дати релізу нової операційки, то Google, швидше за все, покаже Android 5.0 в рамках конференції Google I/O, яка відбудеться вже 25 червня. Так що чекати залишилося не дуже довго.

За матеріалами http://vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.