Компанія Nokia презентувала новий Android-смартфон - Nokia X2

Сьогодні, 24 червня 2014 року, компанія Nokia показала новий бюджетний смартфон, що працює на базі операційної системи Android. Новинка отримала назву Nokia X2.



Новинка від Nokia оснащена 4,3-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю 800 на 480 точок, двоядерним процесором Snapdragon 200 з тактовою частотою 1,2 ГГц і 1 Гб оперативної пам'яті. Даних про обсяг внутрішньої пам’яті зараз немає.

Крім цього, смартфон отримав основну 5-мегапіксельну камеру з автофокусом і спалахом, набір з усіх основних бездротових модулів і акумулятор ємністю 1800 мАг.

Як вже було сказано, апарат працює під управлінням Андроїд. У Nokia X2 розробники трохи змінили інтерфейс і додали кілька фірмових фішок, тож меню ґаджета більше схоже на Windows Phone, ніж на Андроїд. Також на лицьовій панелі ґаджета з'явилася клавіша «Home».

Випустять дві версії Nokia X2 – з однією та двома сім-картами.
Ціна ґаджета в Європі складе приблизно 100 євро.

P.S. Цікаво, що Нокіа колись вже випускала телефон з такою ж назвою, це був моноблок із механічними кнопками.
За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.