Опублікована нова версія CyanogenMod - CyanogenMod 11 M7

Команда CyanogenMod опублікувала чергову збірку, базовану на «замороженому» нещодавно коді - CyanogenMod 11 M7. Вона вийшла відразу для великої кількості пристроїв і може вважатися практично стабільною.



Розробники відзначають, що в основі CyanogenMod M7 все ще лежить Android 4.4.2. Глобальна «заморозка» коду сталася 22 травня, а 31-го були додані лише зміни, що стосуються конкретних пристроїв. Весь час до цього команда тестувала збірки, намагаючись не повторити серйозних помилок версії M6. Через деяких змін у сервісах Google попередня щомісячна збірка CyanogenMod примусово завантажувала стандартний Android 4.4.3, що призводило до великих рахунків за трафік.

Цього разу команда серйозно попрацювала як над зовнішнім виглядом прошивки, так і над начинкою. Вони оновили інтерфейс зміни тем, а також налаштувань і перемалювали дизайн калькулятора. Крім того, в CyanogenMod 11 M7 пророблена оптимізація роботи з пам'яттю, доданий новий профіль продуктивності та підтримка FFMPEG. Остання зміна розширить кількість підримуваних смартфоном мультимедійних форматів. Автовласників порадує розширення списку підтримуваних аудіосистем.

Розробники пишуть, що код Android 4.4.3 вже додано до CyanogenMod, але поки на його основі збираються тільки «нічники». Шанувальники більш стабільних щомісячних збірок найпопулярнішої в світі кастомної прошивки Андроїд отримають його лише у версії M8.

За матеріалами http://vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.