Як відновити видалені номери з телефонної книги на Android

Деколи нам буває знову необхідний контакт з телефонної книги, який був раніше видалений. Необхідність відновити всі контакти з телефонної книги виникає і тоді, коли ми робимо повне скидання налаштувань на телефоні. Відновити номери з телефонної книги досить просто.



Для цього заходимо в свою пошту Gmail з акаунта, який є у вас на смартфоні. З лівого боку зверху вибираємо «Контакти» і тиснемо на випадаючий список «Додатково» (на скріншоті вище показано, куди саме тиснути). В ньому вибираємо відновити контакти і тиснемо, за який період необхідно відновити контакти. Відновити контакти цим способом вдасться лише за минулі 30 днів і при умові, що в смартфоні була ввімкнена автоматична синхронізація. Ввімкнути її можна в «Налаштуваннях» Вашого смартфона в пункті «Облікові записи і синхронізація».

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.