Як записувати телефонні дзвінки на Android

В операційній системі Андроїд «з коробки» відсутня функція запису телефонного дзвінка. Але є спеціальний софт, який дозволяє записувати телефонні розмови. Далі піде мова про дві найпопулярніші програми для запису дзвінків – "Запис дзвінків" та Call Recorder.


"Запис дзвінків", скріншот

 Програма «Запис дзвінків» працює без root-прав, тож використовувати її зможуть майже всі. Чому майже? Бо деякі виробники заблоковують функцію запису дзвінків у телефоні, і тому для її використання необхідно буде встановлювати прошивку з модифікованим ядром. Даний додаток має дві версії – платну і безкоштовну. Безкоштовна необмежена в часі користування, але має менше функцій. Програма має багато налаштувань та українізоване меню. Запис розмови відбуваєься в таких форматах: amr, wav, 3gp Скачати її можна звідси -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&hl=uk
"Call Recorder", скріншот
Додаток Call Recorder має функцію запису дзвінків окремо для рут- та не рут-користувачів. Програма платна, і коштує близько 100 гривень, але є найкращою серед усіх подібних додатків та дозволяє обійти обмеження на запис, про яке я написав вище. Дозволяє записувати розмови в mp3 форматі, чого не вміє попередня програма та має значно більшу кількість налаштувань. Скачати пробну версію можна тут http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

Незважаючи на розрекламованість даної програми, на моєму
LG Optimus L5 II вона не працювала, хоча телефон рутований і всі інші рут програми працюють без проблем (напевно, це пов’язано з особливостями прошивки). А от перша програма запрацювала зразу без всяких «танців з бубном», тож я її вам і рекомендую.

P.S. Прохання не використовувати дані програми зі зловмисницькими цілями, так як записування телефонної розмови без спільної згоди обох сторін може вважатися незаконним стеженням, що карається українським законодавством. Тому будьте чемні! :-)

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.