Як додати номер до чорного списку на Android

В кожного з нас є в телефонній книзі контакти, на чиї дзвінки ми деколи не хочемо відповідати. Тому, щоб не приймати дзвінки від таких номерів, нам буде необхідно додати їх в чорний список.


Додати номер в чорний список на Андроїд можна 2 способами: стандартними засобами телефону або за допомогою спеціальних програм.

1. Стандартний спосіб. Заходимо в Налаштування – Налаштування викликів – Відхилення викликів. Тут вибираємо «Режим відхилення виклику» - Увімкнено. Також тут є налаштування самого списку відхилення викликів – «Список відхилення». На телефонах інших виробників (вище було описано для
LG) налаштування чорного списку можуть бути в «Журналі викликів (Телефон)».



2. На деяких смартфонах стандартної функції чорного списку може не бути. Тому треба скористатися програмою «Calls Blacklist - Call Blocker» (посилання в Гугл Плей - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=ua. Програма дозволяє блокувати як дзвінки, так і СМС-ки від небажаних номерів. Всі відхилені дзвінки та смски вона зберігає в журналі, тож можна в будь-який момент подивитися, який саме дзвінок ви пропустили. Програма має безплатну та платну версії. Безкоштовної версії цілком вистачає для забезпечення всіх функцій. Додаток займає всього 200 Кб, тож не перевантажуватиме процесор та оперативну пам'ять телефону.

Якщо Вам не сподобається ця програма або вона не працюватиме на вашому телефоні, просто введіть в пошуку
Google Play слова «чорний список» або «blacklist» і скачайте будь-який інший додаток із списку запропонованих.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.