Google почала випускати тестові зразки модульних смартфонів із Project Ara

Сьогодні компанія Google почала приймати замовлення на модульні мобільні пристрої з Project Ara. Заявки на отримання незвичайного ґаджета будуть актуальні всього 2 дні і далеко не всі бажаючі зможуть отримати собі новий апарат. 


Судячи з доступної зараз інформації, інтернет-гігант надасть перевагу тим розробникам і компаніям, які мають досвід у проектуванні і створенні електронних компонентів.

Нагадаємо, що на Google I/O компанія продемонструвала один з перших прототипів модульного смартфона, в якому самостійно можна буде міняти комплектуючі (камеру, процесор, модуль пам’яті та ін.). Пристрій поки ще має ряд проблем, які розробникам потрібно усунути. Але в Google з оптимізмом дивляться в майбутнє і планують почати продажі смартфонів Project Ara навесні 2015 року.

До моменту появи пристрою у продажу Google хоче, щоб сторонні виробники вже налагодили виробництво додаткових модулів. Тому вже зараз компанія займається поширенням тестових зразків і інструментаріїв для розробників.

До речі, всі «щасливчики», які будуть відібрані Google для участі в тестуванні нових пристроїв, отримають смартфони вже цього місяця.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.