Google випустила нову версію Google Chrome для Android

Розробники з компанії Google представили нову бета-версію браузера Google Chrome для операційної системи Android. Головним нововведенням став перероблений інтерфейс, виконаний відповідно до концепції «матеріального дизайну».

Нагадаємо, що концепція Material Design була представлена ​​в рамках щорічної конференції розробників Google I/O, яка пройшла в Сан-Франциско. Розробники вирішили змінити інтерфейс додатків і сервісів, зробивши його більш наочним, зрозумілим і простим.


Якщо говорити про новий браузер, то зміни, які відбулися в зовнішньому вигляді додатку, не дуже впадають в очі. У першу чергу, це пов'язано з тим, що Google Chrome завжди відрізнявся мінімалістичним інтерфейсом, тому авторам не довелося вносити великих змін.

У 37 версії розробники зосередили увагу на невеликих виправленнях. Наприклад, був трохи збільшений адресний рядок, змінений зовнішній вигляд кнопки «меню» (три вертикальні точки), вид головної сторінки. Ще була додана цікава анімація відкриття нової вкладки.

Підводячи невеликий підсумок, можна сказати, що розробники намагаються зменшити кількість різних другорядних елементів. Однак це не всі зміни, які повинні відбутися в браузері. У найближчих оновленнях компанія Google повинна зробити ще багато нововведень. Посилання в Google Play на новий Chrome

Джерело: http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.