Відомі характеристики першого смартфона з проекту Android One

У рамках Google I/O представники американської інтернет-корпорації розповіли про новий проект під назвою Android One, який дозволить випускати бюджетні смартфони вартістю до 100 доларів. При цьому пристрої будуть володіти всіма необхідними функціями ОС Андроїд.




Раніше повідомлялося, що одним з ключових партнерів Google по даній програмі стане компанія MediaTek. Однак, якщо судити за останніми даними, то в проекті братимуть участь й інші виробники чіпів. Наприклад, Qualcomm.

Днями ресурс Evleaks опублікував у мікроблозі приблизні характеристики першого мобільного пристрою, створеного в рамках Android One. Ґаджет під назвою Micromax One повинен отримати двоядерний процесор Qualcomm Snapdragon 200 з тактовою частотою 1,2 ГГц, екран з діагоналлю 4,5 дюйма і роздільною здатністю 960х540 пікселів, основну 5-мегапіксельну камеру, яка дозволить знімати відео роздільною здатністю 854х480 точок, підтримку двох sim-карт і слот для карт пам'яті.

Пристрій буде доступний в пластиковому корпусі білого і чорного кольору. Ціна ґаджета не повинна перевищувати 100 доларів.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.