Lenovo анонсувала аналог Google Glass

Деякий час тому в ЗМІ з'явилася інформація про те, що компанія Lenovo працює над «розумними» окулярами. І ось китайський виробник анонсував новинку під назвою Lenovo M100. Як і очікувалося, пристрій має досить багато спільного з Google Glass


Зображення з сайту ixbt.com

В основі нового смарт-ґаджета - двоядерний процесор з тактовою частотою 1 ГГц. Пристрій оснащений 12 Гб вбудованої пам'яті, 5 Мп камерою, модулями Wi-Fi і Bluetooth та акумулятором ємністю 800 мАг.

Цікавою особливістю M100 є те, що користувачі можуть зняти високотехнологічний модуль зі стандартної оправи і прикріпити його на інші окуляри. Правда, поки рано говорити про те, що встановити аксесуар можна на будь-які окуляри. Швидше за все, модуль буде сумісний тільки з деякими видами оправ.

На жаль, даних про функціональні можливості і програмну начинку «розумних» окулярів від компанії Lenovo поки не надходило. Однак ґаджет повинен з'явитися у продажу вже 31 липня. Перша партія буде поширена серед розробників додатків. Орієнтовна ціна - 1 300 доларів.

Джерело: http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.