На Windows Phone смартфонах можна буде запустити Android-програми – чутки

За інформацією деяких зарубіжних ресурсів, платформа Windows Phone піде шляхом BlackBerry і надасть користувачам можливість встановлення ігор і програм, призначених для операційної системи Android. База додатків в Google Play більш ніж значна, тому запуском відповідного емулятора Microsoft може остаточно вирішити проблему нестачі програм та ігор у Windows Phone Store. 



Ясно, що надання доступу до програм та ігор для Android грозить шкідливими наслідками для операційної системи від Майкрософт. Багато чого залежатиме від реалізації самого емулятора і переліку додатків, які на ньому запускатимуться. Тут, напевно, сміливо можна викреслювати сервіси Google і пов'язані з ним продукти (Google Play, Gmail, Google Maps, Chrome), і тоді користувачам Windows Phone буде наданий той же набір  ігор і програм, що і власникам Nokia X.

Поки всі ці відомості не виходять з категорії чергових чуток, тому на віру їх приймати ще дуже рано. Викликає чимало сумнівів можливість програмної реалізації такого емулятора, однак приклад з BlackBerry 10 більш ніж красномовний - додатки з Google Play можуть бути доступні і на інших мобільних платформах.

За матеріалами http://vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.