Компанія Samsung представила нові Android-смартфони із серії Galaxy

Компанія Samsung Electronics представила нові смартфони Galaxy Core II, Galaxy Ace 4 і Galaxy Star 2, які вирізняються високою продуктивністю, наявністю інтелектуальних функцій, вишуканим дизайном і доступною ціною. 



Смартфон Galaxy Core II ідеально підійде користувачам, які шукають оптимальний баланс між стилем, портативністю і потужністю. Новинка має вишукану задню кришку, яка імітує перфоровану шкіру, й оснащена чотирьохядерним процесором з тактовою частотою 1,2 ГГц, який дозволяє швидко і легко вирішувати різноманітні завдання. Екран з діагоналлю 4,5 дюйма і місткий акумулятор (2000 мАг) забезпечать комфортні умови для роботи протягом тривалого часу. Смартфон також має 5-мегапіксельну камеру зі світлодіодним спалахом, спрощений інтерфейс TouchWiz Essence і останню версію операційної системи Android 4.4. Також наявні 2 слоти для СІМ-карт.

Компактний смартфон Samsung Galaxy Ace 4 оснащений двоядерним процесором з тактовою частотою 1 ГГц і підвищеною обчислювальною потужністю, а також акумулятором ємністю 1500 мАг. Galaxy Ace 4 має спрощений інтерфейс TouchWiz Essence, а також камеру з розширеними можливостями і безліччю корисних функцій.

Galaxy Star 2 володіє стильним дизайном і невеликими розмірами, що дозволяє легко управляти смартфоном однією рукою, а також зручно розмістити його в кишені або невеликий сумочці. Новинка має одноядерний процесор з тактовою частотою 1,0 ГГц, 2-мегапіксельну камеру, акумулятор ємністю 1300. Працює ґаджет на базі Android 4.4 і має фірмовий інтерфейс TouchWiz Essence.  Galaxy Star 2 оснащений 3,5-дюймовим дисплеєм HVGA і поставляється з встановленим набором ігор від компанії Gameloft.

Samsung Galaxy Ace 4 та Galaxy Star 2 також мають два слоти для SIM.

За матеріалами http://itnews.com.ua/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.