Samsung представить новий смартфон Galaxy Alpha

Як повідомляють мережеві джерела, компанія Samsung вирішила представити смартфон під назвою Galaxy Alpha до виставки IFA 2014, на якій планується анонс Galaxy Note 4. За даними SamMobile, анонс відбудеться вже 4 серпня. Завдяки такому підходу новинка не «загубиться» серед інших продуктів від корейського гіганта. 

Фото нового смартфона


Нещодавно журналісти того ж ресурсу змогли познайомитися з новинкою ближче, тому в пресі з'явилися технічні характеристики і «живі» знімки цього ґаджета.

Судячи з доступних даних, Galaxy Alpha отримає корпус з металевою рамкою (за аналогією з Xiaomi Mi4), а задня кришка буде виготовлена з перфорованого пластика з фактурою.

Що стосується технічних характеристик новинки, то смартфон повинен отримати екран з діагоналлю 4,7 або 4,8 дюйма і роздільною здатністю 1280х720 пікселів, процесор Snapdragon 800, накопичувач об'ємом 32 Гб, пульсометр, сканер відбитків пальців і основну 16-мегапіксельну камеру. Слота для карт пам'яті в пристрої, швидше за все, не буде. Крім цього, Galaxy Alpha зможе підтримувати роботу в LTE-A мережах.

За матеріалами: http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.