Як додати номер в чорний список на iPhone

До виходу прошивки iOS 7 власники iPhone, які бажали заблокувати деякі вхідні номери телефонів, шукали спеціальні додатки, що дозволяють виконувати блокування абонентів, або зверталися до свого оператора стільникового зв'язку з проханням про включення додаткової послуги з блокування номерів. Тепер сторонні додатки та сервіси не потрібні. Додати небажаний номер у чорний список айфона можна 3 способами,  причому стандартними засобами Apple iOS 7





1.Додавання контакту iPhone в «чорний список»
Якщо у вашому айфоні є контакти, які б ви хотіли помістити в «чорний список» на постійно або на короткий час, то зробити це в дуже просто:
Запускаємо стандартний додаток Телефон. У додатку Телефон вибираємо розділ - Контакти, і в списку вибираємо контакт абонента, якого ви хочете помістити в чорний список.
Вибравши цього настирливого абонента, прокручуємо його контактну сторінку вниз, де є кнопка - Заблокувати абонента, тиснемо на неї. iPhone попереджає нас: "Ви не зможете отримувати телефонні дзвінки, повідомлення, а так само виклики FaceTime від абонентів, внесених до списку заблокованих".
Підтверджуємо - Заблокувати контакт. Після чого заблокований абонент вас більше не потурбує, якщо звичайно не подзвонить з іншого номера.

2.Блокування номера, відсутнього в контактах iPhone

Якщо настирливий чоловік (або мобільний сервіс) скористався для дзвінків іншим номером телефону, якого немає у вашій контактній книзі iPhone, то невідомий номер теж можна заблокувати:
У розділі Недавні, серед вхідних, вихідних і пропущених номерів, вибираємо телефонний номер, який необхідно помістити в «чорний список» iPhone і тиснемо навпроти нього інформаційний значок «i». Натиснувши на іконку, ми потрапляємо на сторінку з даними невідомого телефонного номера, промотуємо сторінку вниз і натискаємо - Заблокувати абонента. От і все, цей небажаний номер більше не додзвониться і не напише СМС.

3.Блокування номера через «Повідомлення»

Третій спосіб занести небажаний номер у чорний список iPhone можна реалізувати через додаток для відправки SMS-повідомлень:
Забанити будь-який контакт можна прямо в повідомленнях, він буде надсилати СМС-повідомлення, але до вас доходити вони не будуть, додзвонитися внесений в чорний список Айфона теж не зможе.
Запускаємо програму Повідомлення. Занесення контакту в Black List відбувається у вікні листування - тиснемо зверху справа Контакт.
 Знизу виповзає панелька, де потрібно натиснути «i». Знову прокрутити вниз і натиснути - Заблокувати абонента. 

Де редагувати «чорний список» у iPhone?

Записавши в чорний список iPhone пару десятків номерів недоброзичливців і всіляких рекламних сервісів, користувач починає шукати сам «чорний список», копирсаючись в налаштуваннях телефону.
Запускаємо додаток - Налаштування, вибираємо розділ - Телефон, крутимо нижче і тиснемо - Заблоковані. Саме тут зберігається чорний список номерів Apple iPhone.
Чорний список номерів телефонів теж дозволяє додавати прямо тут всі небажані номери, використовуючи кнопку - Додати новий ... (четвертий спосіб). Якщо вам потрібно видалити номер з чорного списку, то тисніть - Правка, і за допомогою червоного кружечка можете видалити будь-який номер з чорного списку Айфона.
Додавши номери в чорний список iPhone, вам більше не доведеться скидати виклик або відключати звук. При спробі додзвонитися, абонент, який потрапив у чорний список, буде чути короткі гудки і думати, що лінія зайнята.

За матеріалами http://ibobr.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.