Apple випустила нову iOS 8 beta 5

Цього року розробники Apple відрізняються пунктуальністю - кожна наступна збірка мобільної операційної системи iOS 8 виходить з періодичністю раз на два тижні. У цій статті піде мова про всі зміни та оновлення, що стосуються як зовнішнього вигляду, так і функціональності платформи. 



Отже, iOS 8 beta 5 з номером збірки 12A4345d доступна для всіх розробників, які беруть участь в офіційних програмах Apple. Завантажити нову прошивку можна через Настройки -> Основні -> Оновлення ПЗ або в Apple Dev Center, в список підтримуваних пристроїв входять: iPhone 4S, 5, 5S, 5C, iPad 2, 3, 4, Air, iPadmini і mini 2 з дисплеєм Retina, а також iPod Touch 5G. Відзначимо, що для установки необхідний iTunes версії 11.2 або вище.

Отже, що нового в iOS 8 beta 5:

1. Додаток Здоров'я отримаd новий розділ «Спірометрія», який відповідає за відображення об'ємних і швидкісних показників дихання;
2. У додатку Здоров'я змінилися внутрішні іконки;
3. В Налаштуваннях з'явилися нові іконки розділів iCloud, Cімейний доступ, iCloud Drive, Резервна копія та Зв'язка ключів;
4. Голосові повідомлення в iMessage отримали новий звук сигналу відправки;
5. При тривалому натисканні на кнопку вибору мови клавіатури з'являється новий перемикач, що активує «Інтелектуальний набір».
6. З'явилися настройки безпеки для нових додатків, в тому числі - для Здоров'я;
7. У додатку Здоров'я змінився вимикач «На заблокованому екрані».
8. Пункт Настройок HomeData тепер називається HomeKit;
9. З Панелі налаштувань шпалер зник повзунок регулювання яскравості;
10. Виправлені помилки, що виникали при дзвінках з iPhone через Mac і iPad;
11. Siri отримала доступ до управління новими додатками, зокрема - iBooks і Подкасти;
12. іCloud тепер дозволяє вибрати опцію збереження знімків в повній роздільній здатності - тільки в хмарі або і на пристрої, і в хмарі;
13. Виправлений баг з відображенням пошуку Spotlight;
14. Для використання функції Continuity, що дозволяє отримувати SMS з телефонного номера iPhone на iPad і Mac, тепер необхідно прийняти відповідний запит.
15. У розділі Пошта/Інші календарі з'явилися ісламський, китайський і єврейський календарі.
16. У додатку Фото з'явилася статистика кількості відео та фото, що знаходяться в iCloud.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.