Adobe Flash Player для iPhone та iPad

Флеш плеєр необхідний для того, щоб переглядати онлайн-відео, грати у флеш ігри та відвідувати деякі сайти, які працюють на технології Adobe Flash Player. Але в iOS, на жаль, не реалізована підтримка флеш плеєра у браузері Safari. В статті піде мова про те, як встановити флеш плеєр на айфон та айпад.




Компанія Adobe, на жаль, не випустила спеціального плеєра для Apple iOS, який можна було би встановити і дивитися онлайн відео прямо в браузері Safari. Зате є альтернативні браузери для iPhone та iPad, в які вбудована підтримка Adobe Flash.

1.
Puffin Web Browser. Безкоштовний. Підтримує флеш відео за рахунок «хмарної обробки даних». Посилання - https://itunes.apple.com/gb/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8
2.
Skyfire. Видалений з iTunes, тому скачати і встановити можна тільки тим, хто має джейбрейк. Його можна знайти через Google на різних сайтах з програмами для iOS.
3. Photon Flash Player. Платний. Посилання для
iPhone - https://itunes.apple.com/ru/app/photon-flash-player-for-iphone/id453546382?mt=8, для iPad - https://itunes.apple.com/ru/app/photon-flash-player-for-ipad/id430200224?mt=8.
4.
iSwifter. Також чомусь відсутній в iTunes, але в Гуглі його дуже легко можна знайти.

Почитавши відгуки в інтернеті, можна дійти висновку, що для флеш відео на
Apple iOS найкращим варіантом є Puffin Web Browser. Але варто спробувати всі 4 браузери, так як стабільність їхньої роботи залежить від версії iOS на вашому ґаджеті та конкретного сайта, на якому відтворюється флеш контент.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.